Bàrmelade - Màrmelade vzw

Bàrmelade

9/12/2022 — 19u
De Verdoken Geite, Berendonkstraat 14, 8730 Beernem

Op 9 december streek de Bàrmelade neer in de Verdoken Geite in Beernem. Voor deze eerste editie van ons pop-up café dat – wie weet – misschien wel tot een lange traditie kan leiden, nodigden we Loeke Vanhoutteghem uit.

Spoken Word met Loeke Vanhoutteghem

Loeke is beeldend-performatief woordkunstenaar. Ze won reeds verschillende slam poetry kampioenschappen. We lieten ons verrassen door haar uniek timbre en haar beeldend taalgebruik in onze gezellige bar.

Bio Loeke Vanhoutteghem

Loeke Vanhoutteghem (°1996) is beeldend en uitvoerend woordkunstenaar. Ze schrijft in verschillende genres, gaande van gedichten over lied- en theaterteksten tot uitdagende slam poetry. In 2020 werd ze West-Vlaams en in 2021 Gents Kampioen poetry slam. Loeke treedt op met haar eigen spoken word show en tourt als voorprogramma mee met De Dolfijntjes (Wim Opbrouck & Wim Willaert). Loeke is verbonden aan het collectief van de Kortrijkse letterzetter. Ze studeerde vergelijkende moderne letterkunde aan UGent en daarna autonome vormgeving aan KASK Gent en geeft ondertussen ook zelf les in spoken word

Geen projecten zonder sponsors

Bedankt!

Om onze projecten te ondersteunen, konden we steeds rekenen op een aantal sponsors. Deze financiële of logistieke steun is broodnodig om kwalitatieve evenementen te kunnen aanbieden.

Veel dank voor de steun en het vertrouwen!

Blijf op de hoogte

Nieuws­­brief

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten

Ooghoek dichtbundel

DICHTBUNDEL ‘OOGHOEK’

Charlotte Van den Broeck en Lies Van Gasse schreven een reeks gedichten voor ons poëzieproject Ooghoek. Als uitgangspunt namen ze het naar binnen en buiten kijken in het dorp. Met de blik van de buitenstaander en toeschouwer ondernamen ze in de gedichten een tocht door Beernem. De 25 gedichten en 14 illustraties werden gebundeld in een mooie publicatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven