Algemene voorwaarden - Màrmelade vzw

Algemene voorwaarden

VERKOOPS- EN ANNULATIEVOORWAARDEN TICKETS

Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op ticketverkopen die verlopen via de website www.màrmelade.be.
De ticketkoper erkent formeel kennis genomen te hebben van onderstaande algemene verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden voordat hij zijn aankoop van tickets voltooit.

Persoonsgegevens van de klant

Tijdens de bestelling van tickets zal gevraagd worden om een aantal persoonsgegevens in te vullen. De verwerking van deze gegevens is noodzakelijk om Màrmelade vzw in staat te stellen je plaats te reserveren of je op de hoogte te brengen ingeval van een programmawijziging of wijziging van tijdstip of locatie. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens verwijzen we naar onze bepalingen in onze privacyverklaring.

Wijziging en/of annulatie

Redenen buiten onze wil om kunnen aan de basis liggen van wijzigingen in het programma, de bezetting, de locatie of het tijdstip. De wijzigingen worden aangekondigd op onze website. In geval van annulatie van een voorstelling of wijziging van datum en/of plaats, wordt u in de mate van het mogelijke schriftelijk (per e-mail) op de hoogte gebracht. Wijzigingen geven geen aanleiding tot terugbetaling. Tickets worden enkel terugbetaald in geval van annulatie van de voorstelling.

Ruilen

Gekochte tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.

Vervallen van de reservatie

Elke bestelling die niet binnen 3 werkdagen wordt betaald, wordt geannuleerd.

Boekings- en verzendingskosten

De geafficheerde prijzen op onze site zijn inclusief de boekingskost.

Je ticket is pas definitief gereserveerd wanneer wij de betaling ontvangen hebben. Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer je reservatie correct is verlopen. 

Herroepingsrecht

Na betaling is er geen herroepingsrecht van toepassing. Wij aanvaarden geen annulering na betaling van toegangstickets. 

Wachtlijsten

Bij een uitverkochte voorstelling kan je je naam op de wachtlijst laten plaatsen. Wanneer er plaatsen vrijkomen wordt de wachtlijst gecontacteerd. Een plaats op de wachtlijst is geen garantie op een ticket.

VERKOOPS- EN ANNULATIEVOORWAARDEN fysieke producten

Levering- en verzendkosten

Je bestelling wordt steeds zo snel mogelijk bezorgd. Voor een binnenlandse zending geldt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. De verzendkosten worden aangegeven tijdens het bestelproces.

Ruilen of retourneren

In het kader van de wetgeving voor online verkoop heb je het recht om af te zien van je aankoop binnen de 14 dagen na de levering van het product. Indien je aankoop niet perfect aan je eisen voldoet, bieden wij een volledige terugbetaling of vervanging aan. Voor het verstrijken van deze termijn dien je ons, via e-mail (mail@vzwmarmelade.be), hiervan op de hoogte te brengen. Wij aanvaarden geen opgestuurde artikelen zonder voorafgaande goedkeuring om te retouren.
Je kan het artikel binnen deze termijn terugbrengen naar iemand van het bestuur, of per post retourneren (deze verzendkosten zijn ten laste van de koper) naar Rollebaanstraat 1, 8730 Beernem. Alle goederen moeten zich in onberispelijke nieuwstaat (ongebruikt en in de originele verpakking) en compleet bevinden. Het verzendrisico ligt geheel bij de koper.

Ingeval van ruiling, sturen wij, eenmalig op onze kosten, de geruilde artikelen naar jou terug.
Ingeval van terugbetaling, zullen wij binnen de 14 dagen na ontvangst van de artikelen het aankoopbedrag terugstorten. Enkel de oorspronkelijke verzendkosten worden hiervan in mindering gebracht.

Gewijzigde of uitverkochte producten

We doen onze uiterste best om de de webshop up-to-date te houden. Ingeval het product van je aankoop toch uitverkocht of gewijzigd blijkt te zijn en dit nog niet aangegeven was op de website, brengen we je daarvan op de hoogte en heb je het recht om af te zien van je aankoop. In dat geval zorgen we voor een onmiddellijke terugbetaling van het reeds betaalde bedrag.

klachten

Op alle overeenkomsten is enkel het Belgisch recht van toepassing. Bij eventuele geschillen zijn enkel de Belgische rechtbanken bevoegd.

Geen projecten zonder sponsors

Bedankt!

Om onze projecten te ondersteunen, konden we steeds rekenen op een aantal sponsors. Deze financiële of logistieke steun is broodnodig om kwalitatieve evenementen te kunnen aanbieden.

Veel dank voor de steun en het vertrouwen!

Blijf op de hoogte

Nieuws­­brief

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten

Ooghoek dichtbundel

DICHTBUNDEL ‘OOGHOEK’

Charlotte Van den Broeck en Lies Van Gasse schreven een reeks gedichten voor ons poëzieproject Ooghoek. Als uitgangspunt namen ze het naar binnen en buiten kijken in het dorp. Met de blik van de buitenstaander en toeschouwer ondernamen ze in de gedichten een tocht door Beernem. De 25 gedichten en 14 illustraties werden gebundeld in een mooie publicatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven